Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι μπλόκαρε τη μεταγραφή του Ρονάλντο στους «μπλαουγκράνα»
Ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, πρότεινε τον Πορτογάλο σταρ στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Τσάβι του έριξε… άκυρο. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η «Nacional» σε δημοσίευμά της, που επικαλείται η Marca.
O CR 7 θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος της σεζόν, αφού η επιστροφή του στους «κόκκινους διαβόλους» δεν εξελίχθηκε όπως την ονειρευόταν, τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου. Όπως αναφέρει το καταλανικό Μέσο, oρμώμενος από την επιθυμία του Πορτογάλου άσου να αφήσει την Premier League, ο διάσημος ατζέντης του, προσέγγισε την Μπαρτσελόνα και της πρότεινε μία ενδεχόμενη μεταγραφή του άλλοτε «αιώνιου» αντιπάλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ωστόσο, η απάντηση ήταν αρνητική, αφού ο Τσάβι κρίνει ότι ο Ρονάλντο δεν έχει θέση στην ομάδα που ονειρεύεται να χτίσει. «Ο Τσάβι Ερνάντες σταματά τη μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία μεταξύ Μπάρτσα και Ρεάλ Μαδρίτης», τονιζει η «El Nacional.cat».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
