Ολυμπιακός: Η επιστροφή από το ρεπό και η Πέμπτη της ΑΕΚ

Επέστρεψε ο Ολυμπιακός στις προπονήσεις του μετά το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις από τη στιγμή που οι ημέρες αυτές είναι για τις Εθνικές ομάδες οπότε ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Ήταν αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι χρειαζόντουσαν αυτό το ρεπό, έτσι ώστε να «γεμίσουν μπαταρίες» ενόψει της συνέχειας, η οποία δεν είναι και εύκολη έχοντας στο πρωτάθλημα τα πλέι οφ και στο κύπελλο τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς τέθηκαν οι Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες και προχωρούν κανονικά πλέον με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια έχουν το δικό τους πρόγραμμα για αποθεραπεία μετά και από το ταξίδι που έκαναν για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη θα τους έχει όλους ο Ολυμπιακός

Από εκεί και πέρα όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ακόμη απουσίες εξαιτίας των Εθνικών ομάδων.

Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται στο Ρέντη ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος λείπει με την Ελλάδα για το φιλικό με το Μαυροβούνιο, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι πίσω στην ομάδα του Πειραιά. Ο λόγος για τους Τόμας Βατσλίκ (Τσεχία), Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Παπέ Αμπού Σισέ και Πιέρ Κουντέ με Σενεγάλη και Καμερούν αντίστοιχα.

Οπότε από την Πέμπτη θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ οι Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τον κορωνοϊό, ωστόσο έχουν δικό τους πρόγραμμα μέχρι να φανεί ότι είναι 100% όλα καλά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News