Αβί Εβέν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο»

Αβί Εβέν: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (29/3 – 19:00) ενόψει του εξ αναβολής παιχνιδιού των δύο, με τον Αβί Εβέν να τονίζει πως οι «πράσινοι» είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (29/3 – 19:00) ενόψει του εξ αναβολής παιχνιδιού των δύο, με τον Αβί Εβέν να τονίζει πως οι «πράσινοι» είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Οι δηλώσεις του Αβί Εβέν

«Είμαστε στο τελικό στάδιο της κανονικής περιόδου. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα της, ενώ γενικά δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Την περασμένη εβδομάδα πήραμε δύο νίκες μέσα από την άμυνά μας, περιορίζοντας δύο ομάδες. Αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν είναι στις πρώτες θέσεις της Euroleague, αλλά είναι μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην άμυνα. Δεν με ενδιαφέρει η τελική βαθμολογία, παρά μόνο το επόμενο ματς. Προφανώς και κάθε ομάδα θέλει να τερματίσει με το καλύτερο δυνατό ρεκόρ, αλλά αυτή την στιγμή μας απασχολεί μόνο ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News