Τζουάν Λαπόρτα: «Με το ίδιο μπάτζετ του χρόνου, το 2026 θα μπούμε στο Palau»
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλονίας, ο Τζουάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στο μπάτζετ της επόμενης χρονιάς για την Μπαρτσελόνα, καθώς και για το νέο «Palau Blaugrana».
Ο Λαπόρτα ανέφερε πως το μπάτζετ θα παραμείνει ως έχει, χωρίς αυξομειώσεις αλλά έδωσε και έναν υπολογισμό για το πότε θα μπει η ομάδα στο νέο της γήπεδο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαπόρτα
«Το μπάτζετ της Μπαρτσελόνα δε θα αυξηθεί την επόμενη σεζόν, αλλά θα παραμείνει σταθερό. Τώρα για το “Palau Blaugrana” περιμένουμε. Αν όλα πάνε καλά το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2026. Ωστόσο το καινούργιο ποδοσφαιρικό μας γήπεδο θα είναι έτοιμο πριν από το “Palau”».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
