Moto GP: Εκτός GP Αργεντινής ο Μαρκ Μάρκεθ
Με ανακοίνωσή της η Repsol Honda ανακοίνωσε πως ο Μαρκ Μάρκεθ έμεινε εκτός από το GP Αργεντινής, που θα γίνει το προσεχές Σαββατοκύριακο (02-03/03).
Η ιαπωνική ομάδα ενημέρωσε πως μετά από εξέταση από τον οφθαλμίατρο Δρ. Σάντσεθ Νταλμάου διαπιστώθηκε πρόοδος στην αντιμετώπιση της διπλωπίας του. Αυτό ήταν το δεύτερο τσεκ απ που έκανε μετά την πτώση του στο GP της Ινδονησίας.
Ο Μαρκ Μάρκεθ θα συνεχίσει μία συντηρητική αγωγή έχοντας τακτικά τσεκ απ για να παρακουθείται η κατάστασή του.
.@marcmarquez93 to miss Argentina GP
The Repsol Honda Team rider has already shown very favourable improvements with his diplopia after visiting the Hospital Clínic and an examination from Dr. Sánchez Dalmau.
? https://t.co/RzXkwjq00n pic.twitter.com/b9JbMPi1wt
— Repsol Honda Team (@HRC_MotoGP) March 29, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αλλαγή φρουράς στο... κουβάλημα
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Βαθμολογία UEFA: Πως η ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει στην 10η θέση την Ελλάδα
- NBA: Η μαγική 60άρα του Ντόντσιτς και η τρομερή σύμπτωση με το «αντίο» του Κόμπι
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Ερυθρός Αστέρας και τα ματς σε Premier League, Serie A, LaLiga, Bundesliga
