Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές για τη Διπλή Ανάπλαση
Μέχρι τις πύλες της Θύρας 6 έφτασε η ουρά για τη συμμετοχή στις κρίσιμες εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη Διπλή Ανάπλαση.
Ομαλά εξελίσσεται η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που διεξάγεται την Τετάρτη, με μοναδικό θέμα την ψηφοφορία για την έγκριση ή την απόρριψη των συμβάσεων της Διπλής Ανάπλασης.
Η διαδικασία άρχισε στις 12:00 και είχε μεγάλη συμμετοχή από τα πρώτα λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύντομα, η ουρά για την είσοδο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» έφτασε μέχρι την πύλη της Θύρας 6.
Ωστόσο, η αναμονή είναι μικρή, αφού λειτουργούν τρία παραβάν για τους ψηφοφόρους, ενώ υπάρχουν δύο κάλπες.
Το πιο αξιοσημείωτο είναι το κλίμα σύμπνοιας και ομόνοιας που επικρατεί μεταξύ όσων περιμένουν για να ψηφίσουν, παρά την ένταση που σημειώθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αφού εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για διχασμό στο εσωτερικό του Συλλόγου.
Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 19:00, την επιβλέπουν δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι συγκροτούν την εφορευτική επιτροπή και θα αναλάβουν την καταμέτρηση. Το αποτέλεσμα θα εκδοθεί απόψε το βράδυ.
Με τους ρυθμούς προσέλευσης, εκτιμάται πως θα ψηφίσει η συντριπτική πλειοψηφία των 4.284 μελών, οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που δημοσιοποίησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.
Ήδη, ψήφισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βρανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
