ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Απέκτησε τον Γιόνας Γερέμπκο
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόνας Γερέμπκο.
Ο 35χρονος Σουηδός πάουερ φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «ρωσική αρκούδα» έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο Γερέμπκο ήταν χωρίς ομάδα από το 2021, έπειτα από μια διετία στην επίσης ρωσική Κίμκι (2019-21). Ο λόγος που είχε αποχωρήσει από την Κίμκι ήταν οι οφειλές των δεδουλευμένων του από τη διοίκηση της ομάδας.
Δεδομένου ότι πολλοί ξένοι παίκτες αποχώρησαν λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η ΤΣΣΚΑ προχωρά σε προσθήκες, ώστε να καλύψει κάποια κενά που έχουν δημιουργηθεί και να βγει η σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις και την VTB League, που συνεχίζεται κανονικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
