Στοίχημα: Ισοπαλία στο Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης

Τα προγνωστικά του Δημήτρη Καραμφυλίδη ενόψει της δεύτερης βραδιάς των προημιτελικών του Champions League και μια επιλογή από την Premier League.

Η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης ίσως να είναι οι πιο κυνικές ομάδες στην ευρωπαϊκή ελίτ αυτή την εποχή. Καμία τους δεν παίζει καλά εδώ και καιρό, αλλά με εξαίρεση την τεσσάρα των «μπλε» από την Μπρέντφορντ και των «μπλάνκος» από την Μπαρτσελόνα, όπου κατέρρευσαν, παίρνουν καλά αποτελέσματα.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, επηρεασμένη από τη διοικητική κρίση και με ορισμένους από τους ποιοτικότερους παίκτες της «μπλεγμένους» ακόμη στο δίχτυ της τακτικής του Γερμανού προπονητή, δυσκολεύεται να βρει εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα. Άλλωστε, δεν έχει κάποιον αξιόπιστο σκόρερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι (τελικά θα βρίσκεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ»), βασίζεται στον Καρίμ Μπενζεμά και στην άμυνά της για να τα καταφέρει. Επίσης είναι εξαιρετική στην εκμετάλλευση των λαθών και των συγκυριών, όπως φάνηκε και στην πρόσφατη νίκη της με 2-1 κόντρα στην Θέλτα. Οπότε πηγαίνω στην επιλογή του Χ.

Η Μπάγερν θέλει να αποφύγει τις εκπλήξεις

Στο άλλο παιχνίδι, η Μπάγερν Μονάχου επισκέπτεται το «Εστάδιο δε λα Θεράμικα» της Βιγιαρεάλ και στόχος της είναι να αποφύγει τις εκπλήξεις. Ξέρει πως η Βιγιαρεάλ θα την πιέσει ψηλά, οπότε αυτό ενδεχομένως να δημιουργήσει συνθήκες για ένα πιο ανοιχτό παιχνίδι. Πηγαίνω στην επιλογή του διπλού σε συνδυασμό με Over 2,5 γκολ.

Κλείνω με το Μπέρνλι-Έβερτον μια εξ αναβολής «μάχη» στην Premier League με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Ομάδες με μεγάλα προβλήματα και οι δύο, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ρισκάρουν. Έτσι, πηγαίνω στο goal/goal.

21:30 Έβερτον-Μπέρνλι Premier League G/G 1,90

22:00 Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης Champions League X 3,25

22:00 Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μ. Champions League 2 και Over 2,5 2,10

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News