Europa - Conference League Top10: Η... επική γκάφα του Πατρίσιο, το τίκι-τάκα της Μπάρτσα και ο Παγιέ

Δείτε τις δέκα κορυφαίες στιγμές της βραδιάς σε Europa και Conference League, όπως τις συλλέξαμε στο sportday.gr

Το Top-10 από Europa και Conference Laegue

10) Το είδαμε και αυτό στο Conference League με τη Σλάβια Πράγας να πετυχαίνει γκολ από τα πόδια του Ολαγίνγκα που ήταν ακριβώς πάνω στη γραμμή του τέρματος. Εμφανώς εκτεθειμένος αλλά εκμεταλλευόμενος τη μη ύπαρξη VAR στη διοργάνωση, σκόραρε και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

9) Και όμως η Ρόμα δεν τα κατάφερε ούτε τώρα απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ (έχασε 2-1), μετά τα έξι γκολ που είχε δεχτεί στο παιχνίδι του ομίλου. Τραγική φιγούρα τούτη τη φορά ο Ρούι Πατρίσιο, που έκανε την γκάφα της βραδιάς και επέτρεψε στον Σάλτνες να ισοφαρίσει στο 55!

8) Και όμως η φάση… blooper της βραδιάς δεν ήταν η παραπάνω αφού ο Κολάρ είχε «τρύπια» γάντια στο φάουλ του Κεκτσού. Ο Τούρκος έκανε το 3-2, αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για την Φέγενορντ!

7) Ο αέρας από τα παλιά που έχει φέρει ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα βγήκε στο γήπεδο στο 66ο λεπτό, με τους Καταλανούς να κρύβουν την μπάλα και τον Φεράν Τόρες να ισοφαρίζει σε 1-1 την Άιντραχτ!

6) Ένα σόλο του Μουριέλ στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης της Λειψίας με την Αταλάντα έδωσε το προβάδισμα στους Ιταλούς, κάτι που όμως δεν κράτησαν και θα εκκινήσουν από το 1-1 την ερχόμενη Πέμπτη, στον επαναληπτικό…

5) Ο Μούσο βρήκε τον πιο εύκολο τρόπο που έχει ένας τερματοφύλακας να γίνει πρωταγωνιστής, πιάνοντας πέναλτι δηλαδή. Δείτε τη φανταστική διπλή επέμβαση του τερματοφύλακα της Αταλάντα, που τελικά ισοφαρίστηκε και έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Λειψίας.

4) Και buzzer beater είχε η βραδιά αφού η Σλάβια Πράγας ισοφάρισε την Φέγενορντ με… τακουνάκι, στο ματς της βραδιάς και η ρεβάνς αναμένεται συναρπαστική!

 

3) Στο 47ο λεπτό ο Κνάουφ έβαλε… φωτιά στην Φρανκφούρτη, αφού με το τρομερό του βολέ «εκτέλεσε» τον Τερ Στέγκεν, με τη χαρά της Άιντραχτ να μην κρατάει για πολύ απέναντι στην Μπαρτσελόνα!

2) Ο Ελ Καντουρί είδε τον Παγιέ να βάζει τη… βολίδα και απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο με τον ΠΑΟΚ στο 48′ να επιστρέφει για τα καλά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού και εν τέλει να φεύγει με το 2-1 από τη Μασσαλία, που του αφήνει ελπίδες για τη ρεβάνς!

1) Το γκολ της βραδιάς ήταν γραφτό να δεχτεί ο ΠΑΟΚ, αφού ο Ντιμίτρι Παγιέ λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο έστειλε με τρομερό βολέ την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News