Euroleague: Η Μακάμπι κέρδισε και «πιέζει» την Εφές, το σενάριο που στέλνει τους Τούρκους στον Ολυμπιακό!

Euroleague: Με τη νίκη της Μακάμπι επί της Μπαρτσελόνα, η Εφές… αγχώνεται για την 5η θέση και η πιθανότητα να διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό στα playoffs της Euroleague παραμένει ανοιχτή!

Με τη νίκη της Μακάμπι επί της Μπαρτσελόνα, η Εφές… αγχώνεται για την 5η θέση και η πιθανότητα να διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό στα playoffs της Euroleague παραμένει ανοιχτή!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έκανε το καθήκον της απέναντι στην αδιάφορη Μπαρτσελόνα. Η σπουδαία νίκη των Ισραηλινών με 104-80 στη Βαρκελώνη δεν αλλάζει προς το παρόν πάρα πολλά όσον αφορά τη βαθμολογία, αλλά μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω αν η Εφές ηττηθεί.

Γνωρίζοντας πως η Μπάγερν Μονάχου είναι 8η, ενώ η Μονακό 7η, η Μακάμπι ρίχνει τις τελευταίες… ζαριές της για την 5η θέση. για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα η Εφές να ηττηθεί αύριο στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και η «ομάδα του λαού» να κάνει άλλη μία νίκη την ερχόμενη εβδομάδα κόντρα στη Φενέρ.

Στην παραπάνω περίπτωση (αφού η Αρμάνι κέρδισε 81-80 στην έδρα της Βιλερμπάν) η Εφές θα μείνει 6η και θα παίξει με τον Ολυμπιακό, αν οι «ερυθρόλευκοι» μείνουν 3οι. Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ επί της Μπάγερν στην αυριανή τους αναμέτρηση, αφού διαφορετικά οι Πειραιώτες θα τερματίσουν στη 2η θέση και θα πέσουν πάνω στην Μονακό του Μάικ Τζέιμς!

Η βαθμολογία της Euroleague

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News