Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Το ρεσιτάλ του «κέρβερου» Πασχαλάκη
Τι κι αν η γκολάρα του Ομάρ Ελ Καντουρί επισκίασε κάθε άλλο γεγονός της αναμέτρησης του Βελοντρόμ; Ο αναμφισβήτητος ήρωας της βραδιάς φορούσε ξανά… κόκκινη μπέρτα και λεγόταν Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Σε μια ακόμη σπουδαία εμφάνισή του, ο Έλληνας πορτιέρο έμοιαζε με τείχος στις περισσότερες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Μαρσέιγ και νικήθηκε μόνο από δύο υπέροχες εκτελέσεις, όπως αυτές του Ζέρσον και του Παγέ.
Ιδιαίτερα η διπλή επέμβαση που πραγματοποίησε στο 74’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γάλλου μέσου των γηπεδούχων άφησε με το στόμα ανοιχτό ακόμη και τους ποδοσφαιριστές του Σαμπάολι!
Κι αυτή δεν ήταν η μοναδική στιγμή που τα… μαγικά γάντια του Μέγα Αλέξανδρου έκαναν το θαύμα τους.
Το τελικό 2-1 που αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε ξανά τον θεμέλιο λίθο στα δοκάρια του «Δικέφαλου».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Δεν είναι απλώς ένας προπονητής του Ολυμπιακού
- Ντάνιελ Καστελάνι: «Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος προπονητής
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ημέρα Ντε Φράι - Πως πείστηκε ο Ολλανδός στόπερ, ποιες οι απολαβές του
- Αρης: Σκληρή μάχη με το ΝΒΑ για τον Ρόμπινσον-Ερλ
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη Εμπαπέ - Χάαλαντ και το Ράλι Ακρόπολις
