Στοίχημα: Goal/Goal στο Σαουθάμπτον-Τσέλσι

Οι στοιχηματικές επιλογές του Δημήτρη Καραμφυλίδη προέρχονται από την Premier League και την La Liga.

H Τσέλσι μετά τις βαριές ήττες με 4-1 από την Μπρέντφορντ για την Premier League και με 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, επισκέπτεται το «Σεντ Μέρι’ς» για ματς με τη Σαουθάμπτον.

Αν και θεωρητικά δεν κινδυνεύει άμεσα να χάσει τη θέση της στην πρώτη 4άδα, η αλήθεια είναι πως στο εσωτερικό της υπάρχει ανησυχία. Η διοικητική και οικονομική κρίση που συγκλονίζει το κλαμπ έχει επηρεάσει την ομάδα και αγωνιστικά. Αν, δε, αληθεύουν οι αναφορές για τους παίκτες που ψάχνουν να βρουν συλλόγους για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, τότε σκιαγραφείται μια εικόνα γεμάτη προβλήματα.

Η Τσέλσι δεν είναι προσηλωμένη κι αυτό φαίνεται. Η Σαουθάμπτον βρίσκεται στη μέση του πουθενά – δεν απειλείται με υποβιβασμό, δεν έχει ελπίδες για Ευρώπη. Ωστόσο, κόντρα στις μεγάλες οι παίκτες της έχουν διαφορετικό κίνητρο.

Περιμένω ανοικτό ματς με εκατέρωθεν γκολ, επιλογή που προσφέρεται στο 1,75, μιας και καμία τους δεν έχει αξιόπιστη άμυνα.

Από την Premier League, επίσης, επιλέγω τον άσο της Άρσεναλ που προσφέρεται στο 1,70. Οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα από την Κρίσταλ Πάλας φιλοξενούν την Μπράιτον και εκτιμώ πως θα αντιδράσουν. Άλλωστε, τα περιθώρια στενεύουν. Η Μπράιτον εδώ και καιρό δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

H Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Μαδρίτης

Από την Premier League στην La Liga. Ανάμεσα στα παιχνίδια της με την Μπάγερν Μονάχου, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Κοιτάζοντας το πρόσφατο παρελθόν, δηλαδή τί έγινε πριν και μετά τα ματς με τη Γιουβέντους, βλέπουμε πως η Βιγιαρεάλ – ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων – δυσκολεύτηκε και δεν έπαιξε καλά. Αυτό δίνει πάτημα για την επιλογή του Χ2.

Τέλος, περιμένω μια άνετη επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χετάφε καθώς οι «μπλάνκος» ψάχνουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

17:00 Σαουθάμπτον-Τσέλσι Premier League G/G (1,75)

17:00 Άρσεναλ-Μπράιτον Premier League 1 (1,70)

19:30 Βιγιαρεάλ-Αθλέτικ Μπ. La Liga X2 (1,57)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε La Liga 1/1 (2,20)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News