Βιγιαρεάλ: Εφτασε το ταβάνι της ή θα σοκάρει ξανά την Ευρώπη;

Σήμερα ξεκινούν οι ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League με την Βιγιαρεάλ να βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι, την περασμένη Τετάρτη κέρδισε στην Ισπανία με 1-0 την Μπάγερν Μονάχου και σήμερα, στην Allianz Arena πάει για μια ακόμα τεράστια πρόκριση.

Οι Βαυαροί βρίσκονται σε μια περίοδο εσωστρέφειας και μιζέριας με αρκετά αρνητικά αποτέλεσμα και όσες νίκες επιτυγχάνονται να είναι με την ψυχή στο στόμα.

 

Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Βιγιαρεάλ, η οποία όπως απέδειξε και στη φάση των «16» απέναντι στη Γιουβέντους, ξέρει να περιμένει και να χτυπάει την κατάλληλη στιγμή. Στον αγώνα του Τορίνο, το σύνολο του Εμερι έπαιξε συντηρητικά για περίπου 75 λεπτά, έκλεισε τους διαδρόμους στους Ιταλούς και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να φύγει με την σπουδαία πρόκριση από την Ιταλία.

Η λογική λέει ότι κάτι παρόμοιο θα προσπαθήσει να επαναλάβει κι απόψε, δεν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθεί από το πρώτο λεπτό. Εχει το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς, θα το υπερασπιστεί με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει και αν καταφέρει να βρει γκολ σε κάποια αντεπίθεση θα το επιδιώξει.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της Βιγιαρεάλ, όπως του διδύμου των Καπουέ και Κοκλέν στον άξονα αλλά και Φόιτ και Εστουπινιάν στα άκρα της άμυνας ενώ καταλυτική θα είναι και η προσπάθεια να περιοριστεί η δραστηριότητα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News