Στοίχημα: Μεταξύ του Champions League και του Copa Libertadores

Ο Δημήτρης Καραμφυλίδης κάνει τις επιλογές του από την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Κι ενώ το Champions League έχει μπει στην τελική του ευθεία, το Copa Libertadores τώρα σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Έτσι, είναι μια τέλεια νύχτα για να συνδυαστούν οι δύο πιο σημαντικές διοργανώσεις συλλόγων σε Ευρώπη και Νότια Αμερική.

Στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπενφίκα. Ναι, σαφώς έχει το προβάδισμα για να πάρει την πρόκριση μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, αλλά με δεδομένο πως αναμένεται ένα… φρεσκαρισματάκι στην 11άδα από τον Γιούργκεν Κλοπ μιας και πλησιάζει ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο, ίσως να δούμε και πάλι ένα ανοικτό ματς.

Η Μπενφίκα δεν έχει τίποτα να χάσει, η πλειονότητα των παικτών της θέλει να παρουσιάσει το σετ των δεξιοτήτων τους στο υψηλότερο επίπεδο αφού πολλοί από αυτούς αναμένεται να έχουν προτάσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Οπότε κατευθύνομαι στον ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό του goal/goal και Over 2,5 που προσφέρεται στο 1,95.

Φαβορί η Ρίβερ Πλέιτ και η Ατλέτικο Μινέιρο

Μετά τα μεσάνυχτα, η δράση μεταφέρεται στο Copa Libertadores. Στις 03:00 Η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται τη Φορταλέζα και φυσικά θεωρείται το φαβορί. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως έχει δυνατή έδρα και επί του παρόντος βρίσκεται σε αξιόλογη αγωνιστική κατάσταση. Οπότε επιλέγω άσο ημίχρονο – άσο τελικό. Την ίδια ώρα, η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται τη… γειτόνισσα Αμέρικα Μινέιρο. Η πρωταθλήτρια Βραζιλίας έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στη νίκη και αξίζει το ρίσκο του συνδυασμού του άσου με το Over 2,5.

22:00 Λίβερπουλ-Μπενφίκα Champions League goal/goal και Over 2,5 (1,95)

03:00 Ρίβερ Πλέιτ-Φορταλέζα Copa Libertadores 1/1 (2,20)

03:00 Ατλέτικο Μινέιρο-Αμέρικα Μινέιρο Copa Libertadores 1 και Over 2,5 (2,40)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News