Ατλέτικο Μαδρίτης: Αρκεί η αύρα του Metropolitano για την ανατροπή;

Ατλέτικο Μαδρίτης: Αρκεί η αύρα του Metropolitano για την ανατροπή επί της Μάντσεστερ Σίτι;

Σήμερα διεξάγεται το δεύτερο… πιάτο των αγώνων ρεβάνς για τα προημιτελικά του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι.

Στο πρώτο ματς, στο Etihad, ο Ντιέγκο Σιμεόνε παρέταξε την ομάδα του όπως μόνο αυτός ξέρει να κάνει, παίζοντας κάτι σαν 5-5-0, βάζοντας τρομερές δυσκολίες στην Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Παρόλα αυτά, στη μια και μοναδική αμυντική αδράνεια των «Ροχιμπλάνκος», ο Φόντεν πέρασε την μπάλα στον Ντε Μπρόινε και ο Βέλγος σκόραρε για το 1-0 των Αγγλων που έμεινε μέχρι τέλους.

Απόψε, στο Wanda Metropolitano, οι πρωταθλητές Ισπανίας καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ με τον Σιμεόνε, ειδήμων στα νοκ άουτ παιχνίδια των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων να προετοιμάζει την Ατλέτικο για μια ακόμα μάχη, ειδικά από τη στιγμή που δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Στο πλευρό της, η Ατλέτικο Μαδρίτης, θα έχει την καυτή ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι οπαδοί της στο Wanda Metropolitano, το οποίο θα είναι κατάμεστο μετά την απόφαση του CAS να πάρει πίσω την τιμωρία που επέβαλε η UEFA στους Ισπανούς, σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να έχουν 5.000 λιγότερους φιλάθλους στις εξέδρες.

 

Ο Σιμεόνε θα προσπαθήσει κι απόψε να βάλει δύσκολα στον Γκουαρδιόλα, να καταστρέψει το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι αλλά δεν προβλέπεται να αγωνιστεί τόσο αμυντικά όσο στο παιχνίδι της Αγγλίας. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει και ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος το τόνισε και στις δηλώσεις του πριν το αποψινό παιχνίδι.

Σημαντικές και απόψε οι απουσίες των Χιμένες και Ερέρα, όμως και στο πρώτο ματς όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν ότι μπορούν να τους αντικαταστήσουν.

Το ερώτημα είναι, αρκεί η αύρα και η καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της Ατλέτικο στο Wanda Metropolitano για να ωθήσουν την ομάδα στην ανατροπή και στην πρόκριση στα ημιτελικά; Η απάντηση, απόψε στις 22:00!

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News