Στοίχημα: Τα αμυντικά προβλήματα της Μπαρτσελόνα δεν έχουν λυθεί

Ο Δημήτρης Καραμφυλίδης επιλέγει από το Europa League και το Europa Conference League.

Ακόμη μια ευρωπαϊκή βραδιά γεμάτη ευκαιρίες μας προσφέρει το κουπόνι του στοιχήματος με τα βλέμματα, φυσικά, να είναι στραμμένα στο Europa League και στο Europa Conference League.

Στο «Καμπ Νόου» διεξάγεται το Μπαρτσελόνα-Άινχτραχτ Φρανκφούρτης. Η Μπαρτσελόνα θεωρείται από τους book το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο, αλλά αυτό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται να κοπιάσει για να το πετύχει και απόψε έχει δύσκολο αντίπαλο.

Οι «μπλαουγκράνα» μοιάζουν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια τους, οι αντίπαλοί τους ολοένα και περισσότερο αποκωδικοποιούν το παιχνίδι τους και τις οδηγίες του Τσάβι Ερνάντεθ, ενώ τα αμυντικά τους προβλήματα δεν έχουν λυθεί. Επιπλέον, ο Τζεράρ Πικέ, ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός της ομάδας, είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ακόμη και να παίξει δεν θα είναι στο 100%. Οπότε πηγαίνω στην επιλογή του goal/goal και Over 2,5.

Ανοιχτό περιμένω και το Αταλάντα-Λειψία. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν παρόμοια φιλοσοφία. Βασίζουν πολλά στην πίεση στο γρήγορο τρανζίσιον, παίζουν δυναμικά, ενώ τους λείπει η αμυντική σταθερότητα.

Γκολ στο ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ

Στο Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στην Τούμπα και καθώς θα ψάξει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 από την πρώτη αναμέτρηση είναι υποχρεωμένος να ρισκάρει. Με δεδομένο πως η Μαρσέιγ παίζει επιθετικά ανεξαρτήτως αντιπάλου και αναζητά την πρωτοβουλία, περιμένω να σκοράρουν και οι δύο με καλές πιθανότητες να γίνει ματς περίπου όπως και στο «Βελοντρόμ».

19:45 Αταλάντα-Λειψία Europa League 1 και Over 2,5 (3,75)

22:00 Μπαρτσελόνα-Άιντραχτ Φρ. Europa League G/G και Over 2,5 (2,05)

22:00 ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ Europa Conference League G/G και Over 2,5 (2,40)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News