Τηλεθέαση Πέμπτης 14/4: Τα ανησυχητικά μονοψήφια, οι κόντρες και οι πρωτιές – Κουτσελίνη, Μακρυπούλια, «Ράδιο Αρβύλα» στους νικητές
Έτσι, στην πολύ πρωινή ζώνη, εκτός από την «Κοινωνία Ώρα Μega» που είναι σταθερά πρώτη, κονταροχτυπήθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Γιώργο Παπαδάκη.
Ένα από τα μονοψήφια της μέρας ήταν στο Mega Καλημέρα που τελευταία έχει δώσει πολύ καλύτερα και πιο ψηλά νούμερα.
Στην πολύπαθη ζώνη 10-1 το Πρωινό πέρασε μπροστά και με εξαίρεση την Κατερίνα Καινούργιου οι υπόλοιπες πρωινές εκπομπές κινούντα σε μονοψήφιους ρυθμούς, ανάμεσά τους και η Δανάη Μπάρκα.
Η Ζήνα Κουτσελίνη προηγείται σταθερά με ποσοστά πάνω από 20% με τις συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας ενώ ψηλά κρατά τη σημαία και η Τατιάνα Στεφανίδου.
Στις παλιές του δόξες με ποσοστό κοντά στο 25% ανέβηκε το Ρουκ Ζουκ. Αντίθετα, δεν βρίσκει τον κοινό της η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη ενώ σε μονοψήφια περιορίζεται τελευταία και η Ελένη Μενεγάκη παρά το γεγονός ότι έχει το δικό της κοινό.
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
