Στοίχημα: Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπέτις για το όνειρο του Champions League

Ο Δημήτρης Καραμφυλίδης επιλέγει από το κουπόνι της Παρασκευής (15/4).

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Μπέτις στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της La Liga. Τόσο η μια όσο και η άλλη βρίσκονται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία έκαστη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα και παράλληλα έχουν πάρει τα πάνω τους ψυχολογικά λόγω των εμφανίσεών τους.

Είναι σταθερές και συνεπείς σε αυτό που κάνουν. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ εδώ και κάποιο διάστημα βασίζεται περισσότερο στην άμυνά της, ενώ η Μπέτις περισσότερο στην επίθεσή της.

Η νίκη είναι το μόνο που αποτέλεσμα που θα τις ικανοποιούσε. Βλέπετε παραμένουν αμφότερες στο κόλπο της διεκδίκησης μιας θέσης στην 4άδα του ισπανικού πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση στους ομίλους του Champions League. Ακόμη και το ότι πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου με τη Βαλένθια δεν αποπροσανατολίζει την Μπέτις.

Εκτιμώ πως η ανάγκη και η ποιότητά τους θα τις ωθήσει να ανοιχτούν. Οπότε επιλέγω Over 2,5.

Ρίσκο με τη Μίλαν

Η έτερη επιλογή μου εμπεριέχει μεγάλο βαθμό ρίσκου. Η Μίλαν φιλοξενεί την Τζένοα και μετά από τις δύο «λευκές» ισοπαλίες με Μπολόνια και Τορίνο βρίσκεται υπό πίεση να νικήσει αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα στην επίθεση από όσα κάνει το τελευταίο διάστημα. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι η Τζένοα παίζει τα ρέστα της για να αποφύγει τον υποβιβασμό με ωθεί στην επιλογή του goal/goal και Over 2,5.

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπέτις La Liga Over 2,5 (1,80)

22:00 Μίλαν-Τζένοα Serie A G/G και Over 2,5 (2,50)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News