Γκάρεθ Μπέιλ: Η μέρα που έγινε... Γιουσέιν Μπολτ και διέλυσε την Μπαρτσελόνα

Γκάρεθ Μπέιλ: Η μέρα που έγινε… Γιουσέιν Μπολτ και διέλυσε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου

Μια μέρα σαν και σήμερα, πριν οκτώ χρόνια, ο Γκάρεθ Μπέιλ άφησε άναυδο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εντυπωσίασε τον Γιουσέιν Μπολτ και έκανε σκόνη τον Μαρκ Μπαρτρά για να σκοράρει ένα μοναδικό γκολ στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου.

Ο Μπαρτρά, στην συγκεκριμένη φάση, έδρασε έξυπνα προσπαθώντας να απωθήσει τον Μπέιλ εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Αντσελότι να διαμαρτύρεται εντόνως για φάουλ. Ο Ουαλός όμως είχε άλλη άποψη, συνέχισε την κούρσα του εκτός γηπέδου και αφού ανέπτυξε ταχύτητα επέστρεχε στο χορτάρι και έγινε εκ νέου κάτοχος της μπάλας, με τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη.

 

Η απόσταση που κάλυψε ο Μπέιλ απέναντι στον Μπαρτρά ήταν τέτοια που έδωσε το δικαίωμα στον εξτρέμ της Ρεάλ να κάνει ένα αρκετά κακό πρώτο κοντρόλ αλλά να έχει ακόμα πλεονέκτημα στη φάση πριν μπει στην περιοχή και πλασάρει ιδανικά τον Πίντο.

Ο Ρονάλντο, από την εξέδρα που βρισκόταν λόγω τραυματισμού, κοιτούσε άναυδος τη φάση που εκτυλίχθηκε ενώ ο Τζαμαϊκανός ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπολτ δεν δίστασε να αποθεώσει δημοσίως τον Μπέιλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Ουαλός είναι ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News