Στοίχημα: Ντέρμπι στα Play off σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για τα ντέρμπι των Play off στο στοιχηματικό κουπόνι της Κυριακής 17 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλή Κυριακή σε όλους! Ντέρμπι στην Ελληνική Super League με έντονο ενδιαφέρον και μεγάλη αγωνιστική αντιπαλότητα. Άρης εναντίον ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού.

Κάπως έτσι από την Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουμε και τις σημερινές μας επιλογές. Ο Άρης δυσκολεύει πάντα τον Δικέφαλο του Βορρά και έχει πλεονέκτημα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται και από τα ματς με την Μαρσέιγ, έχει κάποιες σημαντικές απουσίες και ίσως φανεί και κουρασμένος. Εξάλλου, η απόσταση διαφοράς με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό καλύπτεται δύσκολα. Θα πάμε με την ισοπαλία στο ημίχρονο.

Στο ίδιο σημείο θα ποντάρουμε και στο Αθηναϊκό ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή και με διαφορά από τον ΠΑΟΚ και δείχνει σημάδια αποφόρτισης στα τελευταία ματς. Ο Παναθηναϊκός ισχυροποιείται στην έδρα του, αλλά οι ερυθρόλευκοι δύσκολα χάνουν.

Θα κλείσουμε τις επιλογές μας με αγώνα των play out και με τον άσο της Λαμίας, η οποία παλεύει για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, κόντρα στον Ιωνικό. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι και η Λαμία χρειάζεται την επικράτηση και τους τρεις βαθμούς.

Άρης – ΠΑΟΚ Χ ΗΜ. (2.00)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Χ ΗΜ. (2.00)

Λαμία – Ιωνικός  1 (1.90)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News