ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πάει ξανά με ροτέισον στην έδρα του Άρη

ΠΑΟΚ: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει ξανά εκτεταμένο ροτέισον στην δεύτερη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη με φόντο τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και όχι στον Άρη, και αυτό θα γίνει πράξη στο «Κλενάνθης Βικελίδης» καθώς ετοιμάζει ξανά εκτεταμένο ροτέισον σε επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην έδρα του Άρη.

Υπό άλλες συνθήκες, μια επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είχε σημάνει συναγερμό στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο. Όμως για δεύτερο φορά φέτος, με τις αναμετρήσεις να έχουν έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη, έχοντας το μυαλό του στην αναμέτρηση που ακολουθεί και όχι στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Και η αλήθεια είναι πως αν οι ρόλοι ήταν αντίσττροφοι, το ίδιο θα συνέβαινε και στο στρατόπεδο του Άρη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πληροφορίες που προκύπτουν αναφορικά με το αρχική σχήμα, θέλει μια σειρά αλλαγών σε αυτό.

Οδηγός το Άρης – ΠΑΟΚ της 20ης Φεβρουαρίου

Και, μιας και έφερε η κουβέντα την αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, όταν και Άρης κα ΠΑΟΚ έμειναν αμφότεροι στο μηδέν, το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου, ας θυμηθούμε την αρχική 11άδα του «Δικεφάλου του Βορρά» σε αυτή: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Άκπομ. Το αρχικό σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση των πλέι οφ δεν απέχει πολύ από αυτό που παρέταξε προ δυο μηνών. Στην άμυνα οι Μιχάι και Σίντκλεϊ θα πάρουν τη θέση των Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια που είναι τραυματίες.

Φιλίπε Σοάρες, η επιστροφή

Ο Φιλίπε Σοάρες αναμένεται να είναι βασικός για δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με υποψήφιους παρτενέρ τους Κούρτιτς και Σβαμπ. Στην επίθεση, Ο Μουργκ έχει προβάδισμα έναντι του Ζαμπά και αυτό λόγω και του πειθαρχικού παραπτώματος του Βραζιλιάνου, που προπονήθηκε για μια εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ Β και επέστρεψε το Σάββατο στις προπονήσεις της «μεγάλης» ομάδας. 

Στο μυαλό ο ημιτελικός με Ολυμπιακό

Για τον ΠΑΟΚ, η επίσκεψη στην έδρα του Άρη για τηνκανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, είχε φόντο τη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ, για την ενδιάμεση νοκ άουτ φάση του Conference League. Τώρα, στο φόντο βρίσκεται ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Αναμέτρηση μεγαλύτερης δυσκολίας αλλά και μεγαλύτερης ιδιαιτερότητας…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News