Στοίχημα: Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά πονταρίσματα που συναρπάζουν

Ο Δημήτρης Καραμφυλίδης διαλέγει ειδικά στοιχήματα από το μεγάλο ντέρμπι της Premier League.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητώντας τη νίκη που θα την οδηγήσει μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα για τον τίτλο. Το ντέρμπι του «Άνφιλντ» προβλέπεται συναρπαστικό μιας και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τεράστιο κίνητρο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς καθώς διεκδικούν μια θέση στους ομίλους του Champions League.

Το παιχνίδι προσφέρει ευκαιρίες για ποντάρισμα σε συναρπαστικά ειδικά στοιχήματα. Ένα από αυτά είναι να υπάρξει πέναλτι στον αγώνα. Ο Ραλφ Ράνγκνικ, προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το είπε στη χθεσινή συνέντευξή Τύπου. Η ομάδα του μπορεί να έχει βελτιωθεί αμυντικά, αλλά δεν είναι ακόμη σε υψηλό επίπεδο. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ θα έχει πρόβλημα να περιορίσει τους γρήγορους φορ των «κόκκινων».

Τελικές εντός εστίας και… Μανέ

Με δεδομένο πως αμφότερες έχουν ανάγκη το τρίποντο, η λογική λέει πως θα πάρουν και τα ανάλογα ρίσκα. Οπότε, μοιάζει με ελκυστικό προορισμό η επιλογή του Over 10,5 τελικές προσπάθειες εντός εστίας. Επιπλέον, πληρώνει καλά να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο το ματς ο Σάντιο Μανέ.

22:00 Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Premier League Να υπάρξει πέναλτι (2,75)

22:00 Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Premier League Over 10,5 τελικές εντός εστίας (1,90)

22:00 Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Premier League Σάντιο Μανέ να σκοράρει (2,25)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News