Τηλεθέαση Μ. Τετάρτης 20/4: «Σάρωσαν» «Σασμός» και «Πρωταγωνιστές» – Ανατροπές στην πρωινή ζώνη – Οι πρωτιές της μέρας
Την ανατροπή έκανε η Δανάη Μπάρκα που πέρασε μπροστά στο κοινό 18-54 με την Κατερίνα Καινούργιου όμως να παίρνει πρωτιά στα επιμέρους κοινά και ειδικά στις γυναίκες 25-44.
Μπροστά στη ζώνη της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή που κονταροχτυπήθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη ενώ σταθερά πρώτη είναι η Κοινωνία Ώρα Mega.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τηλεθέαση Μ. Τρίτης 19/4: «Πρωταθλητές» του «στίβου» Κουτσελίνη και Ευαγγελάτος – «Σάρωσε» ο «Σασμός» στην prime time
Η Ζήνα Κουτσελίνη είδε νέα αύξηση στο ποσοστό της και αποχαιρέτισε για Πάσχα με πρωτιά στη ζώνη της όπως και η Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος στην απογευματινή.
Ο τροχός της τύχης γύρισε πολύ δυνατά περνώντας πρώτος και δίνοντας την ιδανική πάσα στη Μάρα Ζαχαρέα για πρωτιά στο κεντρικό δελτίο.
Στην prime time ο Alpha έπαιξε πολύ δυνατά με τον Σασμό που ξεπέρασε το 35% στο σύνολο του κοινού και σε τέταρτο έφτασε το 39% ενώ στο δυναμικό κοινό ξεπέρασε το 30% με το καλύτερο τέταρτο να αγγίζει το 35%.
Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
