ΑΕΚ: Ολα ανοιχτά για το στελεχιακό δυναμικό

Είναι γεγονός, πως το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον στρέφεται σε δύο άξονες: τις επαφές για την οριστικοποίηση της συμφωνίας με νέο τεχνικό, αλλά και την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας μέσα από την πρόκληση της κατάκτησης της 3ης θέσης και της ευρωπαϊκής συμμετοχής.

Και με δεδομένο πως η ΑΕΚ προχωρά στις κινήσεις της, υπάρχει σε αρκετούς η αίσθηση πως έκλεισε το θέμα του σχεδιασμού και των πιθανών αλλαγών στη στελέχωση της ομάδας.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Για την ΑΕΚ πολλά πράγματα είναι ρευστά ακόμα και υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα στο μυαλό του Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι γεγονός, πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ επιχείρησε αρκετές φορές να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών για το φετινό κατήφορο τους Παπαδημητρίου και Κονέ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως είναι πλήρως άμοιροι ευθυνών σε αυτήν τη διαδικασία.

Οι σκέψεις για αλλαγές στο εσωτερικό της ΠΑΕ παραμένουν. Πολλά θα κριθούν σε σημαντικό βαθμό από το κλίμα που θα προκύψει μέσα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι…τσουνάμι θα προκύψει και ποιους θα παρασύρει, εάν η ΑΕΚ ολοκληρώσει την τρέχουσα περίοδο με παταγώδη αποτυχία, χάνοντας και την ευρωπαϊκή προοπτική. Η ΑΕΚ ακόμα βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί και υπάρχουν πολλά που βρίσκονται υπό κρίση.

Τι περιμένει ο Μελισσανίδης

Φαίνεται πως σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, ο Μελισσανίδης έθεσε σε δεύτερη προτεραιότητα την πιθανότητα αλλαγών στο στελεχιακό δυναμικό. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σημαίνει, ότι δεν τον απασχολούν ή δεν βρίσκονται μέσα στις σκέψεις για το μέλλον. Αντίθετα, θα μπορούσε να ειπωθεί πως όλο αυτό μπορεί να λειτουργεί και ως μια τελευταία ευκαιρία, ένα τελευταίο τσεκάρισμα σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Οσα θα προκύψουν συνδυαστικά, η ανταπόκριση της ομάδας σε όσα έχουν γίνει, θα οδηγήσουν εν τέλει στη λήψη αποφάσεων. Και με δεδομένο το απρόβλεπτο του χαρακτήρα και του τρόπου που αντιλαμβάνεται τα πράγματα ο Μελισσανίδης, υπάρχουν πηγές που αναφέρουν, ότι κάποιες από αυτές τις αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη. Είναι πολλά τα ζητούμενα και η ΑΕΚ βρίσκεται ξεκάθαρα σε διαδικασία μετασχηματισμού ενόψει της εισόδου στο νέο γήπεδο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News