Στοίχημα: Over 2,5 σε Premier League και Primeira Liga

Ο Δημήτρης Καραμφυλίδης επιλέγει από το στοιχηματικό κουπόνι της Δευτέρας 25 Απριλίου.

Η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Λιντς στο «Σέλχαρστ Παρκ» στο ματς που κλείνει την αυλαία της 34ης αγωνιστικής της Premier League. Με 37 βαθμούς και στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά νιώθει άνετη. Ξέρει πως δεν κινδυνεύει κι αυτό της δίνει τη δυνατότητα να παίξει πιο απελευθερωμένα.

Η Λιντς, από τη μεριά της, βρίσκεται στο +4 από την 18η Έβερτον και έχει ανάγκη τη νίκη. Θα χρειαστεί να ρισκάρει για να φτάσει στο στόχο της. Ωστόσο, αυτή την εποχή βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση κι έχει ρέντα. Παίζει ανοικτά και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο, έχει κι αμυντικά κενά.

Έτσι, πηγαίνω στην επιλογή του Over 2,5 που προσφέρεται γύρω στο 1,90 στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

Η Πόρτο αγκαλιά με το πρωτάθλημα

Η Πόρτο, στο μεταξύ, βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα της Primeira Liga. Θέλει καλύτερο αποτέλεσμα απόψε κόντρα στην Μπράγκα (20:00) από αυτό που θα φέρει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Μποαβίστα (22:00) για να πάρει τον τίτλο. Η ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο θα μπει αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο και περιμένω ανοιχτό ματς. Οπότε θεωρώ ελκυστικό το Over 2,5 που βρίσκεται στο 1,80 κατά μέσο όρο.

20:00 Μπράγκα-Πόρτο Primeira Liga Over 2,5 (1,80)

22:00 Κρίσταλ Πάλας-Λιντς Premier League Over 2,5 (1,90)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News