Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Ευτυχώς υπάρχει και ο Ντε Χέα για τους «κόκκινους διαβόλους»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Ευτυχώς υπάρχει και ο Ντε Χέα για τους «κόκκινους διαβόλους» που έμειναν στο 1-1 με την Τσέλσι και δε σηκώνουν κεφάλι στην Premier League!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν και τις τελευταίες τους ελπίδες για να παίξουν στο επερχόμενο Champions League και να κρυφοκοιτάξουν την τετράδα, την ώρα που οι παίκτες του Τούχελ τα βάζουν με την… τύχη και τον Ντε Χέα.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάρισαν ένα απλόχερο χειροκρότημα στον Νταβίντ Ντε Χέα.

Καθόλου άδικα φυσικά, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ήταν ούτε στοιχειωδώς καλοί στο πρώτο ημίχρονο, παρότι θεωρητικά είχαν το κίνητρο. Μόνο μαθηματικές ήταν οι ελπίδες για την Γιουνάιτεντ ώστε να πλησιάσει την τετράδα, αλλά για άλλη μία φορά πέρασε κάτω από τον πήχη.

Αν δεν ήταν ο Ντε Χέα μάλιστα, η Τσέλσι σίγουρα δε θα έμενε στο μηδέν, μετά από 45 λεπτά αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», ακόμα και αν ο Χάβερτζ ξόδεψε αρκετές ευκαιρίες, με τον Τούχελ να εκνευρίζεται…

Χρειαζόταν να έρθει ο Μάρκος Αλόνσο, παντελώς ξεχασμένος από την ανύπαρκτη άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να δείξει στους συμπαίκτες του πώς σκοράρεις.

Και ύστερα ήρθε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο αρχισκόρερ της Γιουνάιτεντ δεν τα σηκώνει αυτά και του πήρε μόλις 59” να ισοφαρίσει. Κάτι τα χατ-τρικ το τελευταίο διάστημα, κάτι το γεγονός πως είναι πλέον τριψήφιος με τους «κόκκινους» στα τέρματα, φτάνοντας τα 101, ο Πορτογάλος μοιάζει μέσα στην περιοχή ασταμάτητος αλλά και συνάμα μόνος του…

Όχι ότι άλλαξε τίποτα βέβαι στον αγώνα. Ίσα ίσα η μοναδική ομάδα που το πάλεψε, ακόμα και από τον πάγκο ήταν η Τσέλσι, όταν ο Τούχελ προσπάθησε να βρει γκολ αλλάζοντας πρόσωπα. Πούλισικ και Λουκάκου πήραν τις θέσεις των Βέρνερ και Χάβερτζ, την ώρα που η άλλη πλευρά είχε να παρατάξει… Φιλ Τζόουνς και Χουάν Μάτα. Παρόλα αυτά από το να σημαδεύουν τον Ντε Χέα οι παίκτες της Τσέλσι βρήκαν και άλλο εμπόδιο, το δοκάρι με τον Ρις Τζέιμς και χωρίς πολλά πολλά η ισοπαλία ήρθε αλλά οι «μπλε» μπορούν να λένε πως αδικούνται κατάφορα ή μάλλον αδίκησαν τον εαυτό τους στην τελική προσπάθεια…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News