Στοίχημα: Άσος ο Βόλος, ισοπαλία στο Μπιλμπάο

Οι προβλέψεις του Σπύρου Νάσιου για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 30 Απριλίου 

Καλησπέρα και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Επιστροφή στα πλούσια κουπόνια, με πλήρεις αγωνιστικές των κορυφαίων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τα οποία πλησιάζουν προς το τέλος τους, με τη δράση να κορυφώνεται.  

Ξεκινάμε με τα play out της Super League και την αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος. Αδιάφορες και οι δυο ομάδες, με τον Ατρόμητο να σώνεται και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική. Σε ένα ματς χωρίς κίνητρο και ενδιαφέρον, θα εμπιστευτούμε τον άσο, καθώς ο Βόλος έχει δείξει καλά στοιχεία στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Στην Γερμανική Bundesliga η Χοφενχάιμ υποδέχεται την Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Βρίσκονται στη θέση που οδηγεί στους Europa League, αλλά είναι και μια ανάσα από τις θέσεις του Champions League. Χωρίς νίκη στα έξι τελευταία ματς η Χόφε, έμεινε πίσω στη μάχη των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Με το ανάλογο ρίσκο θα ποντάρουμε στην ισοπαλία.  

Θα συμπληρώσουμε την πρώτη τριάδα μας με την ισοπαλία στον αγώνα Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης για την Ισπανική La Liga. Οι «ροχιμπλάνκος» αν και βρίσκονται στην πρώτη τετράδα, δεν έχουν σφραγίσει ακόμα την έξοδο στο επόμενο Champions League. Η Μπιλμπάο υπολείπεται τέσσερις βαθμούς για να φτάσει τις θέσεις των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

19:30 Χοφενχάιμ – Φράιμπουργκ Χ (3.50)

20:00 Βόλος – Ατρόμητος 1 (2.37)

22:00 Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μ. Χ (3.00)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News