Στοίχημα: Περνάει από το Μπιλμπάο η Ατλέτικο
Οι προβλέψεις του Δημήτρη Ζαχάρη για το στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου 30 Απριλίου και τα παιχνίδια της La Liga.
Μετά την τριάδα μας για την ιταλική Serie A, έχουμε την έμπνευση για μία ακόμη εξαιρετική τριάδα από την ισπανική La Liga.
Στην Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Εσπανιόλ. Με την σκέψη στον αγώνα ρεβάνς απέναντι στην Σίτι, η «βασίλισσα» χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Περιμένουμε αλλαγές από τον Αντσελότι στο αρχικό σχήμα της Ρέαλ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν λόγο να κλειστούν. Αξίζει η επιλογή του Over 9,5 κόρνερ.
Στο «Μεστάγια», η Βαλένθια υποδέχεται την Λεβάντε σε ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι «νυχτερίδες» θα παίξουν για το γόητρο, την ώρα που οι Λεβαντίνοι θέλουν βαθμούς στην μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Πάμε με το goal/goal και Over 2,5.
Κλείνουμε τις προτάσεις μας με το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο σε μια σούπερ απόδοση.
17.00 Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ La Liga Oνer 9.5 κόρνερ (1.77)
19.30 Βαλένθια – Λεβάντε La Liga G/G και Over 2,5 (2.20)
22.00 Αθλετικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης La Liga 2 (2.50)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Τα διεθνή Μέσα αναρωτιούνται πώς γίνεται να κέρδισε τέτοιο πέναλτι η ΑΕΚ κι εδώ... όλα καλά
- Μπορεί να πάρει τον Γιόκιτς ο Παναθηναϊκός; Ο Ομπράντοβιτς απαντά
- Αποκάλυψη Μπέου: «Ο Νίκολιτς μου είπε προσωπικά ότι δεν ήταν πέναλτι»
- Ολυμπιακός: Η στήριξη της ΠΑΕ και του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου
- Ηρακλής: Ο Μονεμβασιώτης απάντησε για το μέλλον του Ματσάρι
