Άρης-Βόλος 0-2: Υπνώτισε τον Άρη και χτύπησε σαν «κόμπρα» ο Βόλος!

Άρης-Βόλος 0-2: Μεγάλο διπλό του Βόλου στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη

Ο Βόλος «κοίμισε» τον υποτονικό Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης που «έμεινε» στη νίκη της περασμένης Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ και χτύπησε στην κόντρα επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο σαν «κόμπρα» για να πάρει μια χρυσή νίκη με 2-0. 

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου «ντύθηκε» Λαμία και έπαιξε φουλ άμυνα σε όλο το ματς για να πάρει τον βαθμό στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά μετά το 80′ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Άρη και βρήκε γκολ με τις δύο αλλαγές, τον Σοάρες και τον  Κορέα, για να κλέψει και τη νίκη!

Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου σπατάλησαν όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς σπουδαίες φάσεις και παίζοντας στατικό ποδόσφαιρο, ήταν υποτονικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν είχαν απειληθεί, μέχρι το χτύπημα του Βόλου στο 80΄που τους άφησε χωρίς αντίδραση. 

Έμεινε στη νίκη με την ΑΕΚ

Ο Άρης ξεκίνησε το ματς με Γκαρσία και Μαντσίνι στα εξτρέμ και τον 20χρονο Ασλανίδη, στη θέση του τιμωρημένου Φαμπιάνο να κάνει ντεμπούτο. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν διάθεση να απειλήσουν και έχασαν νωρίς μία καλή ευκαιρία με τον Μπράμπετς, αλλά όσο περνούσε η ώρα δεν είχαν την ίδια φρεσκάδα που είχαν με την ΑΕΚ. 

Ο Άρης ήταν υποτονικός και με όπλο μόνο την φλύαρη κατοχή χωρίς ρυθμό και εντάσεις, αναλώθηκε σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλούς συνδυασμούς, που δεν του επέτρεπε να γίνει απειλητικός. Ο Ασλανίδης απείλησε λίγο πριν από την εκπνοή του ημιχρόνου. 

Όσο για τον Βόλο (που έχασε νωρίς τον Ρίνερ με τραυματισμό) έπαιξε αμυντικά, πίσω από την μπάλα και έψαχνε τρόπους να βγει στην κόντρα επίθεση χωρίς όμως επιτυχία και έκλεισε το ημίχρονο χωρίς τελική. 

Ίδιο σκηνικό στο β΄ημίχρονο

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης ήταν πάντα πιο δραστήριος, με την μπάλα διαρκώς στα πόδια και τον Βόλονα αμύνεται με κάθε τρόπο. Οι Θεσσαλοί έκαναν δύο ακόμα αναγκαστικές αλλαγές, ανάμεσα τους και αλλαγή τερματοφύλακα, καθώς ο Παπαδόπουλος είχε ενοχλήσεις. Η είσοδος του Γκάμα έδωσε φρεσκάδα και ο Άρης έχασε καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Μαντσίνι, αλλά έμεινε εκεί.

Γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα

Κι ενώ ο Άρης προσπαθούσε να σκοράρει, ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας του Άρη στο 80′ κι ο Άλεξ Σοάρες που είχε έρθει από τον πάγκο με σουτ μέσα από την περιοχή που κόντραρε, νίκησε τον Σιαμπάνη για το 0-1. Στο 86′ ο Κορέα έφυγε σε νέα αντεπίθεση και εύκολα πλάσαρε για το 0-2.

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (84΄Σάκιτς), Ασλανίδης, Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Ματίγια (72′ Μπερτόγλιο), Εντιαγέ (84′ Μάνος), Ματέο Γκαρσία (58΄Γκάμα), Μαντσίνι (72′ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος (46′ Κλέιμαν), Άλχο (73′ Πουρίτα), Ρίνερ (12΄Ρομέρο), Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (66′ Κορέα), Όροζ (46′ Αλεξ Σοάρες), Φαν Βερτ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News