Άρης Μεταγραφές: Στη Θεσσαλονίκη ο Οντουμπάγιο - «Είμαι μοντέρνος μπακ, ξέρω τι θέλει ο Άρης»

Ο Μόουζες Οντουμπάγιο πάτησε Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του στον Άρη και έδειξε απόλυτα ενημερωμένος, αλλά και συνειδητοποιημένος για το τι θέλει το κλαμπ από τον ίδιο και τι μπορεί αυτός να προσφέρει. 

O 29χρονος Άγγλος δεξιός μπακ παρουσιάστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος παρά το μεγάλο ταξίδι. «Ρώτησα ανθρώπους στην Ελλάδα, έψαξα στο Ίντερνετ. Ξέρω για το κλαμπ και τον κόσμο του. Ήμασταν χρόνια φίλοι με τον Αντρέ Γκρέι και είναι σημαντικό ότι θα είμαστε μαζί στον Άρη. Ήρθαμε εδώ για να βοηθήσουμε με τον Άρη να γράψει ιστορία», σχολίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη.

Σε ερώτηση αν μπορεί να παίξει σε 3-5-2 που αρέσει στον Μπούργος, απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια έχω βελτιωθεί στο επιθετικό κομμάτι, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας μπακ πρέπει να καλύπτει όλη την πλευρά, ελπίζω να βοηθήσω τον Άρη και στα γκολ. Στην πρώην ομάδα μου τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόμουν σε αυτό το σύστημα παρά το ότι είμαι κατά βάση αμυντικός. Δεν είναι κάτι που με φοβίζει, είναι κάτι που γνωρίζω». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News