Η αντίπαλος του Άρη: Μπορεί να έρθει στο «Βικελίδης» με τη Νις ακόμη και ο Σμάιχελ!

Πάνω στην ισχυρή Νις θα «πέσει» ο Άρης στα play offs του Europa Conference League αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μακάμπι.

Ο Άρης έμαθε την πιθανή του αντίπαλο στα play off του UEFA Conference League σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την πανίσχυρη Νις να βρίσκεται στο δρόμο του.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν οι μεγάλοι άτυχοι της σημερινής κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη γαλλική ομάδα, που επιπλέον έχει ενισχυθεί εντυπωσιακά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ήδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Άααρον Ράμσεϊ και αναμένεται να ακολουθήσουν ο Κάσπερ Σμάιχελ και ο στόπερ της Έμπολι, Ματία Βίτι. Η πιο σημαντική της μεταγραφή μέχρι στιγμής είναι ο 21χρονος Γάλλος διεθνής αμυντικός μέσος, Αλέξι Μπεκά, που απέκτησε έναντι 12 εκ. ευρώ από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο Φαβρ και η… σκιά του Κριστόφ Γκαλτιέ

Μετά την αποχώρηση του Κριστόφ Γκαλτιέ προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζεμέν, στον πάγκο κάθεται ο πρώην προπονητής της Ντόρτμουντ, Λισιέν Φαβρ. Ο έμπειρος Ελβετός, ήταν στο τιμόνι της Νις και στο παρελθόν (2016-18) και είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Αρχηγός της ομάδας είναι ο 38χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, Ντάντε, ενώ πρώτος σκόρερ την περσινή σεζόν αναδείχτηκε ο Αλγερινός επιθετικός Άντι Ντελόρτ με 20 γκολ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Νις τερμάτισε 5η την περασμένη σεζόν στην Ligue 1 και έφτασε έως τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Ναντ, έχοντας αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν στα πέναλτι στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Δεν εξασφάλισε μία θέση στο Europa League, καθώς η Ρεν υπερείχε στην ισοβαθμία στην τελική κατάταξη. Έχει στο παλμαρέ της 5 πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα Γαλλίας.

Σε περίπτωση που ο Άρης βρεθεί αντιμέτωπος με τους Γάλλους, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ακολουθήσει η ρεβάνς στις 25 Αυγούστου στο «Allianz Riviera» της Νίκαιας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News