Τσέλσι: Διαθέτει αστρονομικά ποσά για να γίνει η... πρωταθλήτρια των μεταγραφών

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να δαπανήσει συνολικά 350 εκ. ευρώ στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, ενώ το πρωτάθλημα της Premier League κάνει εκκίνηση σήμερα.

Οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να σηκώσουν το… πρωτάθλημα στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, με το διαθέσιμο ποσό για παίκτες να αγγίζει τα 350 εκ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph».

Με το πρωτάθλημα της Premier League να έχει σέντρα σήμερα Παρασκευή (5/8), η Τσέλσι… πυροβολεί με δελεαστικές προτάσεις παίκτες κορυφαίων κλαμπ με τη νέα ιδιοκτησία με επικεφαλής τον Τοντ Μπόλι να έχει στόχο να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας. Το κλαμπ του Λονδίνου είναι σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αριστερού μπακ-χαφ, ενός κεντρικού μέσου και ενός επιθετικού.

Η απόκτηση των Ραχίμ Στέρλινγκ (56 εκατ. ευρώ), Καλιντού Κουλιμπαλί (38 εκατ. ευρώ), του νεαρού Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα (20 εκατ. ευρώ) και του Γκάμπριελ Σλονίνα (10 εκατ. ευρώ), «αφαίρεσαν» από το ταμείο της Τσέλσι 124 εκατ. ευρώ.

Και η έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, κάνει λόγο για πρόταση 75 εκ. ευρώ στην Λέστερ για τον Γουέσλι Φοφανά, ενώ ο Μαρκ Κουκουρέγια φέρεται να πέρασε ήδη από ιατρικά και το deal για τον Ισπανό αμυντικό να ολοκληρώνεται άμεσα.  Αναμένεται να κοστίσει περίπου 72 εκ. ευρώ, ενώ οι «Times» ανέφεραν ότι  η νέα πρόταση στη Λέστερ, φτάνει τα 83 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, η Τσέλσι κινείται για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ της Μπαρτσελόνα, με το κόστος μεταγραφής να εκτιμάται στα 85 εκ. ευρώ, ενώ ο Τόμας Τούχελ, θέλει να ενισχύσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας του με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιανγκ. Αν και ο ισπανικός Τύπος ξεκαθαρίζει ότι ο Γκαμπονέζος δεν… πάει πουθενά, παρά τα σενάρια επανένωσης με τον Τόμας Τούχελ.

Αν όντως τα σενάρια αυτά ανταποκριθούν στην πραγματικότητα, η Τσέλσι θα καταρρίψει το ρεκόρ δαπανών του συλλόγου, που είναι 200 εκ. ευρώ και… κρατά από το 2020.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News