Μπέντζαμιν Μεντί: Κατηγορείται πως κλείδωνε τα θύματά του σε δωμάτιο πριν τις σεξουαλικές επιθέσεις

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η δίκη του Μπεντζαμίν Μεντί για τους βιασμούς συνεχίζονται, με τον Γάλλο να κατηγορείται πως κλείδωνε τις γυναίκες σε δωμάτιο, πριν προχωρήσει σε επιθέσεις.

Σε απίστευτες αποκαλύψεις προχώρησε ο εισαγγελέας της υπόθεσης του Μπέντζαμιν Μεντί και των καταγγελιών  από από φερόμενα θύματα για τον βιασμό τους.

Συγκεκριμένα, η δίκη του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίστηκε την Δευτέρα (15/8).

Ο Γάλλος κατηγορείται για οκτώ βιασμούς και στις καταγγελίες γίνεται λόγος για εξαναγκασμό, αφού όπως ισχυρίζονται τα θύματα, ο Μεντί τις κλείδωνε στην έπαυλή του στο Τσέσαϊρ και τους αφαιρούσε τα κινητά, με σκοπό να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις.

Ειδική βαρύτητα έπεσε στην τοποθεσία της βίλας αλλά και στο γεγονός, πως ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής, ο Λουίς Σαχά, ήταν αυτός που έβρισκε τις κοπέλες.

«Οι κατηγορίες δείχνουν ότι ένα από τα καθήκοντα του κύριου Σαχά ήταν να βρίσκει νεαρές γυναίκες για τον Μεντί και να δημιουργεί τις συνθήκες ώστε οι γυναίκες αυτές να πέσουν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι δυο τους είχαν πείσει τους εαυτούς τους ότι η συναίνεση των γυναικών που έφερναν σπίτι τους σε σεξουαλικές πράξεις απλά δεν είχε σημασία».

Την Τρίτη αναμένεται να προχωρήσει σε αγόρευση η συνήγορος του Μεντί, έτσι ώστε να παρουσιάσει από την δική της πλευρά στοιχεία για να υποστηρίξει τον πελάτη της, σε μία διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει για καιρό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News