ΠΑΟΚ: Με τρία ακραία μπακ και οκτώ μέσους στην αποστολή με Άρη

EUROKINISSI

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την 20άδαδείχνουν τον τρόπο σκέψης του Ρουμάνου τεχνικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Με την προπόνηση που έγινε στο στάδιο Τούμπα το απόγευμα του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ με φόντο την επίσκεψη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ντέρμπι με τον Άρη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει μόνο στους Ίβαν Νέσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη, οι οποίοι και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Ο Λευτέρης Λύρατζης ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αρχική σχήμα, αυτό αφορά τη διαχείριση των ακραίων μπακ. Η μια σκέψη αφορά την διατήρηση των Βιεϊρίνια και Τσαούση, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Η άλλη έχει να κάνει με την παρουσία του Λύρατζη στα δεξιά και έναν εκ των Τσαούση – Βιεϊρίνια στα αριστερά. Θα πρέπει να σημειωθεί η απουσία των Σάστρε και Ράφα Σοάρες από την αποστολή, κάτι που σημαίνει πως ο Λουτσέσκου πηγαίνει στο ματς με μόλις τρία ακραία μπακ. Αναλυτικά οι 20 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Νάραϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News