Ολυμπιακός: Σοκ με Βατσλίκ, επιστρέφει το 2023!

EUROKINISSI

Ο Τόμας Βατσλίκ θα μπει στο χειρουργείο για να διορθώσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε αγωνιζόμενος με την εθνική του ομάδα και ο Ολυμπιακός θα τον στερηθεί 2-3 μήνες.

Σοκ. Έτσι μπορεί να περιγραφεί αυτό που συνέβη στον Ολυμπιακό με τον Τόμας Βατσλίκ. Εν τέλει ο τραυματισμός στον ώμο του Τσέχου τερματοφύλακα αποδείχθηκε πολύ σοβαρός και προκαλεί μια σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι.

Το βασικό είναι ότι στερεί των υπηρεσιών του έμπειρου τερματοφύλακα από την ομάδα για περίπου 2-3 μήνες ο οποίος μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο. Η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε αργά την Τετάρτη (28/9) έδειξε ότι είναι επιβεβλημένο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Και οι πρώτες εκτιμήσεις λένε για απουσία δύο έως τρεις μήνες. Ουσιαστικά δηλαδή ο Βατσλίκ χάνει το υπόλοιπο του πρώτου μισού της σεζόν και θα επιστρέψει στα γήπεδα το 2023. Πόσο ακριβώς θα λείψει θα προβλεφθεί μετά το χειρουργείο.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μεγάλη ατυχία για τους ερυθρόλευκους αφού το τάιμινγκ δεν είναι καθόλου καλό ενώ αυτός ο τραυματισμός αποτελεί και χτύπημα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News