ΠΑΟΚ: Το εντυπωσιακό 108/120 του Ζίβκοβιτς που φέρνει πονοκέφαλο

EUROKINISSI

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Κουλιεράκης, όμως το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο αντί – Ζίβκοβιτς

Στην προτελευταία προπόνηση της προετοιμασίας με φόντο την επίσκεψη στον Πειραιά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κώστα Κουλιεράκη να προπονούνται εκ νέου σε φουλ ρυθμούς. Πλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός τους υπολογίζει για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μέσος απουσίασε από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει αγωνιστεί μετά τη διακοπή, καθώς έχασε και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αμφότεροι θα βρεθούν όχι απλά στην αποστολή αλλά και στο αρχικό σχήμα, εκεί που οι εσωτερικές συζητήσεις έχουν επικεντρωθεί στην κάλυψη του κενού που δημιουργήθηκε από την απουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Ζίβκοβιτς μετρά 108 συμμετοχές σε 120 ματς του ΠΑΟΚ

Για να αντιληφθεί κανείς το λόγο για τον οποίο γίνεται συζήτηση για την απουσία του Ζίβκοβιτς, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει 120 αγώνες από τη μέρα που αποκτήθηκε ο Σέρβος, και από αυτούς τους αγώνες, έχει αγωνιστεί στους 108. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι υποψήφιοι για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News