ΠΑΟΚ: Επιστροφή Μπράντον και πέντε κεντρικοί αμυντικοί στην 20άδα με ΠΑΣ

EUROKINISSI

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (5/11, 21:00) έγινε γνωστή, με τον Τόμας Μπράντον να επιστρέφει σε αυτή και τον Λουτσέσκου να έχει συμπεριλάβει πέντε κεντρικούς αμυντικούς

Η τελευταία προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Τούμπας, το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να προπονείται εκ νέου σε φουλ ρυθμούς και να επιστρέφει στην αποστολή. Μαζί του και ο Μπράντον Τόμας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για όλο τον Οκτώβριο.

Το αξιοσημείωτο από την 20άδα που ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από την παρουσία πέντε κεντρικών αμυντικών. Υπάρχει όμως απάντηση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του μόλις δυο ακραίους αμυντικούς, τους Ράφα Σοάρες και Σάστρε. Η λογική λέει πως ο Ρουμάνος τεχνικός υπολογίζει κάποιους εκ των κεντρικών αμυντικών για τα άκρα της άμυνας, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου (05.11) αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς , Σάστρε , Παναγιώτου, Ίνγκασον, Κάργα, Κουλιεράκη, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια, Κουαλιάτα, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News