Ολυμπιακός: Πως ήταν ο Μίτσελ στο Ρέντη και η σύσκεψη που είχε

Μίτσελ Γκονζάλεθ
eurokinissi

Η Παρασκευή (10/2) ήταν δύσκολη μέρα στο Ρέντη αφού ο Ολυμπιακός προερχόταν από την ήττα 3-0 με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι για τον Μίτσελ Γκονζάλεθ η Παρασκευή (10/2) ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα στο Ρέντη όπου έγινε προπόνηση και υπήρχαν και ευχάριστες ειδήσεις από το ιατρικό δελτίο. Η εικόνα αλλά και το βαρύ σκορ (3-0) με το οποίο ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από την ΑΕΚ στον μεταξύ τους α’ ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τον έφερε ενώπιος ενωπίω με μια κατάσταση που δεν έχει συνηθίσει ως κόουτς των ερυθρόλευκων αφού ήταν ανέκαθεν δημοφιλής στις τάξεις του κόσμου της ομάδας.

Πλέον ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπάρχει σφοδρή κριτική προς το πρόσωπό του και το έχει αντιληφθεί  και μέσω των social media. Ακόμα και κάποιοι που ήταν φανατικοί υποστηρικτές του πλέον βρίσκονται στην άλλη πλευρά του… λόφου.

Με ποιούς τα είπε

Ο Ισπανός που δεν είχε διάθεση για λόγια προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής είχε σύσκεψη με άμεσους συνεργάτες του. Τα είπε με τον τεχνικό διευθυντή, Ζοζέ Ανιγκό, ενώ παρών στην κουβέντα ήταν και ο γενικός αρχηγός, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Η συζήτηση, προφανώς, έγινε για να βρεθούν τρόποι διαχείρισης της κατάστασης και να εντοπιστούν, αν υπάρχουν, περιθώρια βελτίωσης και επαναφοράς σε σερί νικών που θα βελτιώσει το κλίμα και θα δώσει ξανά ελπίδα.

Το τι ακριβώς συζητήθηκε δεν διέρρευσε. Ο Μίτσελ προπόνησε τους παίκτες του ως όφειλε και θα το κάνει και το Σάββατο προετοιμάζοντας την ομάδα για το ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Ένα ματς που δεν είναι καθόλου εύκολο με την ψυχολογία που έχει πια η ομάδα και το κλίμα που επικρατεί.

Γι’ αυτό και η προετοιμασία του ματς, στον μεγαλύτερο βαθμό, θα αφορά την ψυχολογική τόνωση. Μοιάζει βέβαιο ότι ο Μίτσελ θα χρησιμοποιήσει αρκετούς φρέσκους παίκτες. Φρέσκους σε σώμα και μυαλό για να αλλάξει λίγο ο αέρας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News