Ολυμπιακός - Μεταγραφές: Οι Πειραιώτες φλέρταραν με το αγαπημένο 6άρι του Γκατούζο!

Τζενάρο Γκατούζο

Δεν έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι η μεταγραφή του Γάλλου χαφ, λέτε να γίνει τώρα εφόσον αναλάβει τον Ολυμπιακό ο Ιταλός τεχνικός;

Ο Τζενάρο Γκατούζο φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών του Ρέντη ώστε να γίνει νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες που έρχονται τόσο από την Ιταλία και δεν έχουν διαψευστεί από τους Πειραιώτες.

Ο 45χρονος Ιταλός που ανήκει στο πελατολόγιο του γνωστού Πορτογάλου ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, προπονούσε την ισπανική Βαλένθια μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο όταν και απομακρύνθηκε ενώ ως γνωστόν έχει περάσει και από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Επίσης, όπως γράψαμε πρόσφατα, ο Γκατούζο ήταν κόουτς της Μίλαν την πρώτη σεζόν του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό που οι ερυθρόλευκοι έγραψαν ιστορία αφήνοντας εκτός Europa League αυτό το ευρωπαϊκό μεγαθήριο.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ιστορία της περίπτωσης Γκατούζο είναι ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Αν σας θυμίζει κάτι, είναι ένας παίκτης που είχε κοιτάξει μεταγραφικά ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και δη τις θέσεις 6 και 8. Ο 28χρονος Γάλλος ανήκει στην Τσέλσι και τον έχει παραχωρήσει δανεικό στη Μίλαν την τελευταία διετία. Νωρίτερα ο Μπακαγιόκο είχε παραχωρηθεί δανεικός ξανά στους ροσονέρι για μια σεζόν ενώ έχει δοθεί δανεικός από τους Λονδρέζους και στη Νάπολι.

Τιεμουέ Μπακαγιόκο

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπακαγιόκο ξέρει πολύ καλά τον Τζενάρο Γκατούζο. Ο παίκτης που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο από κάθε άλλον στην προπονητική του καριέρα ο Ιταλός τεχνικός είναι ο εν λόγω Γάλλος χαφ! Συνολικά 86 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του 45χρονου προπονητή σε Μίλαν και Νάπολι έχει ο Μπακαγιόκο και καταλαβαίνει κανείς πως γνωρίζονται πολύ καλά.

Με την Τσέλσι να ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει μια και καλή τον παίκτη (σ.σ.: λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024) μόνο έκπληξη δεν θα συνιστούσε να ασχοληθεί ξανά ο Ολυμπιακός με τον Τιεμουέ, εφόσον βέβαια όντως αναλάβει ο Γκατούζο τους Πειραιώτες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News