Calciomercato: «Ο Μπερλουσκόνι ήθελε για συμπαίκτη τον Μαρινάκη, αλλά τώρα μπορεί να πάρει όλη την ομάδα»

Μαρινάκης Άρσεναλ
eurokinissi

Ο θάνατος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όπως είναι φυσικό έχει φέρει αναστάτωση στις τάξεις της Μόντσα και οι Ιταλοί ψάχνουν να βρουν ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση, με το όνομα του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι συνεχώς στο προσκήνιο.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη βλέπουν ως τον ιδανικό διάδοχο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Μόντσα οι Ιταλοί. Μόλις την Τρίτη η «Corriere dello Sport» ανέφερε ότι υπήρχαν συζητήσεις των δύο ανδρών για την ιταλική ομάδα και πως μετά το θάνατο του «καβαλιέρε» ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ θα μπορούσε να είναι ο επόμενος ισχυρός άνδρας της ιταλικής ομάδας.

Σε σημερινό του δημοσίευμα το «calciomercato.com» αναφέρει πως αρχικά η συζήτηση Μπερλουσκόνι-Μαρινάκη γινόταν στη βάση του να μπει ο ισχυρός επιχειρηματίας και εφοπλιστής ως «συμπαίκτης» στη Μόντσα, αλλά πλέον μετά την αλλαγή δεδομένων, θα μπορούσε να είναι και ο νέος ιδιοκτήτης της.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι η Μόντσα θα συνεχίσει να πορεύεται για την ώρα υπό την σκέπη του ομίλου «finivest» και πως πρόεδρος θα είναι ο Πάολο Μπερλουσκόνι, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να παραμένει δίπλα του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News