Παρασκήνιο: Έτοιμος για μετωπική ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ 11
EUROKINISSI

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος στην Τούμπα για την έκρηξη του Ραζβάν Λουτσέσκου, που φοβάται νέα καταστροφική σεζόν. Διαβάστε στη SportDay του Σαββάτου (24/06).

Έτυχε να συζητήσω χθες με έναν καρντάση για την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ. Μου έλεγε ότι γυάλιζε το μάτι του Λουτσέσκου. Ούτε μετά απ’ τον Κομίνη δεν τον είχε δει έτσι, αλλά ούτε και στον τελικό Κυπέλλου με την Πανάθα.

Προφανώς κι ο Ραζβάν έχει φτάσει στα όριά του. Εδώ που τα λέμε, ο άνθρωπος έφτιαξε το προφίλ του μέσα απ’ τη δουλειά του και τώρα κινδυνεύει να φύγει απ’ την Τούμπα ως αποτυχημένος. Για δεύτερη σερί σεζόν η ομάδα του μένει έξω απ’ τα τρόπαια, ενώ πέρυσι αποκλείστηκε πρόωρα κι απ’ την Ευρώπη.

Όμως, το χειρότερο για τον Λουτσέσκου είναι ότι δεν βλέπει προοπτική. Αν, μάλιστα, παρατηρήσετε τις διαρροές όταν προκύπτει ενδιαφέρον κάποιας ομάδας, θα διαπιστώσετε ότι πάντα επικαλείται τη ρήτρα. Όχι την επιθυμία του να μείνει στον ΠΑΟΚ. Έχει ξενερώσει ο Λουτσέσκου κι όταν βλέπει ότι οι επιθυμίες του Αλμέιδα και του Γιοβάνοβιτς λογίζονται ως εντολές για τα αφεντικά τους, τον πιάνει τρέλα.

Υπάρχει κι ο Ολυμπιακός, αλλά ο Ρουμάνος ξέρει ότι στον Πειραιά επενδύουν κάθε χρόνο, ανεξάρτητα από εκείνον που κάθεται στον πάγκο. Με τους άλλους δύο έχει το θέμα ο Λουτσέσκου επειδή θεωρούσε ως μοναδικό αντίπαλο του ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό. Όσο βλέπει, λοιπόν, τον κίνδυνο να καθιερωθεί ως τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα, τόσο τον πιάνουν τα διαόλια του και ψάχνει τρόπους για συγκρούσεις. Ειδικά απ’ τη στιγμή που κάποιος τον ενημέρωσε ότι η ρήτρα των 7 εκατ. ευρώ εκπνέει όταν αρχίσει επίσημα η σεζόν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News