Σαββίδης: Στον αέρα και ο... ΟΛΘ!

Στον αέρα ο... ΟΛΘ!

Επενδυτές διαπίστωσαν, λοιπόν, την οικονομική στενότητα του Ιβάν εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία κι έσπευσαν να του εκφράσουν τη διάθεση για αγορά των μετοχών στον ΟΛΘ. Διαβάστε στη SportDay της Τετάρτης (5/7).

Aρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ. Πόσο να αντέξουν οι φουκαράδες οι οπαδοί το δούλεμα απ’ τους επικοινωνιολόγους της ΠΑΕ; Αλλά θα τους το πω ευθέως. Είναι άξιοι της μοίρας τους!

Τόσο καιρό τούς εξηγώ με στοιχεία ότι οι μεταγραφές θα αρχίσουν αφού πρώτα πωληθεί κάποιος παίκτης και με βρίζουν. Τόσον καιρό τούς εξηγώ ότι στην περίπτωση του Ίνγκασον, η επιμονή απ’ τη Μίντιλαντ οφειλόταν στη στάση που επέδειξαν εξαρχής οι συνεργάτες του Σαββίδη.

Αλλά τα καρντάσια συνέχισαν να κράζουν τον Τρελό επειδή οι άλλοι τούς σέρβιραν… σανό. Μέχρι που άρχισε να ξεδιπλώνεται το σχέδιο σε όλο το μεγαλείο του.

Τα πράγματα, όμως, είναι χειρότερα απ’ όσο τα περιγράφουν οι οπαδοί. Αυτό αποδεικνύεται απ’ την εμφάνιση επενδυτών που εκπροσωπούν αμερικανικά κεφάλαια και μπήκαν στην κούρσα για την απόκτηση του οργανισμού λιμένος Θεσσαλονίκης.

Τα επενδυτικά funds δεν εμφανίζονται απ’ το πουθενά. Πρώτα μυρίζουν το αίμα και τότε δηλώνουν την παρουσία τους. Σαν τους καρχαρίες, οι οποίοι αυξήθηκαν στα νερά της ανατολικής Μεσογείου.

Διαπίστωσαν, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι την οικονομική στενότητα του Ιβάν εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία κι έσπευσαν να του εκφράσουν τη διάθεση για αγορά των μετοχών στον ΟΛΘ.

Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του Σαββίδη που του δίνει ενέσεις ρευστότητας και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του εκτός Ρωσίας. Για τον Ιβάν, βέβαια, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει μεγαλύτερη σημασία αξία κι απ’ τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό, άλλωστε, του την είχε πει κάποτε δημόσια στο Ροστόφ ο Πούτιν.

Για να φτάσουν, λοιπόν, να τον πιέζουν να πουλήσει τις μετοχές του, σημαίνει ότι θεωρούν οι επενδυτές ότι βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Εκτός και αν πρόκειται για… διαβατήριο της μόνιμης εξόδου του απ’ την επιρροή του Βλαδίμηρου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News