Σέρτζι Κανός: Χαμός με Μπρέντφορντ και Βαλένθια - Η πρόταση και το ποσό που τα λύνει όλα!

Ο Σέρχι Κανός περιμένει να τα βρει η Βαλένθια με την Μπρέντφορντ σε ένα… σκληρό πόκερ ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, με τον Ισπανό, ο οποίος έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό, να προπονείται μόνος περιμένοντας τις εξελίξεις.

Ο Σέρτζι Κανός είναι η Νο1 μεταγραφική προτεραιότητα της Βαλένθια, στην παρούσα χρονική στιγμή και περιμένει να τα βρει με την Μπρέντφορντ.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στα τοπικά ΜΜΕ της Βαλένθια. Κάνουν λόγο για σκληρές διαπραγματεύσεις αν και το θέμα για τον Σέρτζι Κανός θα λυθεί με ένα μικρό ποσό. Καθώς με 500.000 ευρώ η Μπρέντφορντ αφήνει ελεύθερο τον Ισπανό εξτρέμ που τον Ιανουάριο πήρε ο Ολυμπιακός με την μορφή του δανεισμού.

Ωστόσο η Βαλένθια δεν επιθυμεί να πληρώσει για τον Κανός, από την στιγμή που το συμβόλαιο του ανανεώθηκε μονομερώς, ακριβώς για να μπορέσει η Μπρέντφορντ να έχει ένα μικρό κέρδος.

Η πρόταση της Άντερλεχτ

Πρόσφατα η Άντερλεχτ κατέθεσε πρόταση στην αγγλική ομάδα, δίνοντας το συγκεκριμένο ποσό. Η απάντηση ήταν θετική, αλλά ο Κανός ήταν αρνητικός. Διεμήνυσε στους ανθρώπους της Μπρέντφορντ πως δεν πάει σε άλλη ομάδα, πλην της Βαλένθια.

Οι “νυχτερίδες”, από την μεριά τους, στην τελευταία επικοινωνία που είχαν με την αγγλική πλευρά, έριξαν στο τραπέζι το ενδεχόμενο να πάρουν το 75% των δικαιωμάτων του Κανός και το άλλο 25% να το κρατήσει η Μπρέντφορντ.

Κοινώς γίνεται ένας χαμός με τις διαπραγματεύσεις ενώ ο Κανός έχει τεθεί εκτός προετοιμασίας και κάνει προπονήσεις μόνο του, αναμένοντας να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News