Άρης: «Προφανώς θέλουν Αλβανούς στο var και Ούγγρους τύπου Μπόγκναρ, ή Αγκάγιεφ»

Εurokinissi

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης Παντελής Ζουμπούλης τοποθετήθηκε για τον θόρυβο που σήκωσε ο ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στην Τούμπα: «Μακάρι σε όλα τα ντέρμπι η διαιτησία να είναι σαν τη χθεσινή. Με ανθρώπινα τα όποια λάθη και όχι εκ του πονηρού»

Ο Άρης μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη έχει ανακοινώσει ότι δεν θα σχολιάζει διαιτητικές αποφάσεις, ούτε θα εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Ωστόσο μετά τις φωνές του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ΠΑΟΚ-Άρης και την τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παντελής Ζουμπούλης σήκωσε το γάντι και απάντησε σε όσα ειπώθηκαν.

Η δήλωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Άρης έχει ξεκαθαρίσει ότι φέτος δεν προτίθεται να εμπλακεί στο επικοινωνιακό σόου που στήνεται κάθε Κυριακή με ανακοινώσεις γύρω από τη διαιτησία. Στα οποία σόου ούτε οι… πρώην διαιτητές και σήμερα… καθηγητές δεν συμφωνούν μεταξύ τους για την ίδια φάση!!! Επειδή όμως κάποιοι προσπαθούν συστηματικά από χθες βράδυ να κάνουν το… άσπρο… μαύρο, μη νομίζουν ότι μασαμε όλοι το σανό που μας σερβίρουν.

Για ποια κόκκινη στον Ντουκουρέ μιλάνε ; Το ξεκάθαρο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ του Οζντόεφ που ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ δεν το βλέπουν; Για όλα φυσικά, υπάρχει εξήγηση. Ξέρουμε ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία… Προφανώς και θέλουν Αλβανούς στο var και Ούγγρους διαιτητές τύπου Μπόγκναρ, ή Αγκάγιεφ από το Αζερμπαιτζαν που πέρσι δεν είδε το πέναλτι και την αποβολή του Κουλιερακη στον Ματέο… Για να μην ξεχνιόμαστε…

Τέλος πάντων, δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε και ήταν ο στόχος μας, πήραμε εναν βαθμό με τόσα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και πάμε παρακάτω. Μακάρι πάντως σε όλα τα ντέρμπι η διαιτησία να είναι σαν τη χθεσινή… Με ανθρώπινα τα όποια λάθη και όχι εκ του πονηρού».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News