ΟΦΗ – Βόλος 1-1: Ματσάρα στην Κρήτη, με γκολ, αποβολή και πολύ... VAR

ΟΦΗ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στην Κρήτη σε ένα παιχνίδι με τέσσερα ακυρωθέντα τέρματα και μια αποβολή.

Εξαιρετικό παιχνίδι στην Κρήτη στην  αυλαία της 12ης αγωνιστικής στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον ΟΦΗ να έρχεται ισόπαλος 1-1 με τον Βόλο σε ένα ματς που τα είχε όλα, με δύο γκολ, τέσσερα ακυρωθέντα τέρματα και μία αποβολή.

Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ, στο ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στον πάγκο του Βόλου, πίεζαν ψηλά τον αντίπαλο στα πρώτα λεπτά με σκοπό να κυνηγήσουν το λάθος. Οι γηπεδούχοι όμως είχαν εξ αρχής την κατοχή της μπάλας, κάτι που τους βοήθησε να δημιουργήσουν φάσεις. Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές (24΄ Μαρινάκης, 33΄ Ντίκο) όμως, μετά την χρήση του VAR, ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Αυτό, ξύπνησε τους Βολιώτες που πήραν ρίσκα και πρωτοβουλίες. Κάτι που του βγήκε σε καλό. Στο 40λεπτό ο Ντέλετιτς βρήκε τον Κομπά, με τον δεύτερο να εκτελεί τον Μπάουμαν για το 1-0 του Βόλου.

Η χαρά κράτησε λίγο για τους φιλοξενούμενους αφού είδαν τον Χουάν Γκαρσία να αποβάλλεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου αντικρίζοντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η κίνηση του Νταμπράουσκας να περάσει τον Λουίς Φελίπε στην θέση του Γκαγέγκος αποδείχθηκε ευεργετική. Ο ΟΦΗ άρχισε να δημιουργεί την μία τελική μετά την άλλη. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν θέμα χρόνου με τον Θοράρινσον να «πιάνει» ένα σουτ-οβίδα στέλνοντας την μπάλα στο παράθυρο του Κόστιτς.

Ακολούθως ο Βόλος, αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο έγινε ξανά επικίνδυνος, φτάνοντας στο γκολ στο 70λεπτό αλλά ήταν η δική του σειρά να «καεί» από το VAR που υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ.

Όσο περνούσε η ώρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν τον πολύτιμο βαθμό, αφήνοντας ανοιχτούς χώρους και παραλίγο να το πληρώσει. Ο Μεγιάδο σκόραρε στο 90+2 αλλά για ακόμα μία φορά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο Ντίκο ήταν σε θέση οφσάιντ νωρίτερα στη φάση. Οι Κρητικοί πίεσαν για να βρούν το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος αλλά το 1-1 ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News