Παναθηναϊκός Αktor: Γιατί ο Εργκίν Αταμάν δεν θα πάρει 3-4άρι;

Μετά την προσθήκη του Κέντρικ Ναν θα υπάρξει και άλλη μεταγραφή στους «πράσινους»; Η απάντηση είναι όχι! Δεν υπάρχει καμία σκέψη για άλλη προσθήκη και υπάρχει σημαντικός λόγος για αυτό. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης.

Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και μεγάλωσε η «τρύπα» στο «3» με την απώλεια του Ιωάννη Παπαπέτρου, έγινε η σκέψη για την απόκτηση δύο παικτών ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει των πολλών αγώνων και να ανοίξει περισσότερο το ροτέισον. Ο Παναθηναϊκός είδε ότι είχε ανάγκη για έναν σκόρερ-οργανωτή από το πάνω ράφι, δίπλα στους Σλούκα-Βιλντόσα και έτσι ενέταξε στο δυναμικό του τον Κέντρικ Ναν ο οποίος ήδη κάνει… παπάδες με τις εμφανίσεις του στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Η ερώτηση είναι η εξής. Ο Παναθηναϊκός Αktor θα αποκτήσει και έναν φόργουορντ που θα μπορεί να παίζει στο «3» και να ακουμπάει στο «4»; Η απάντηση είναι αρνητική. Δεν υπάρχει πλέον καμία σκέψη για νέα προσθήκη και υπάρχει διπλός λόγος πάνω σε αυτό το κομμάτι. Πρώτα από όλα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται να επιστρέψει νωρίτερα. Βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος, ο Ισπανός φόργουορντ θα επέστρεφε στα μέσα Γενάρη, αλλά πλέον η αποθεραπεία του προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ο ίδιος καθημερινώς κάνει ατομικό πρόγραμμα ώστε να διατηρεί τη καλή του φυσική κατάσταση ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Χουάντσο δουλεύει χωρίς την επαφή.

Βέβαια υπάρχουν πολλές φορές που πριν τους αγώνες, ο έμπειρος φόργουορντ κάνει σουτάκια με το δεξί του χέρι ώστε να μπορέσει να εξασκείται κάπως. Κάτι που το κάνει και στις προπονήσεις. Μέσα στον Δεκέμβρη, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται να βγάλει το προστατευτικό που φοράει στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και υπάρχουν πολλές πιθανότητες προς στα τέλη Δεκέμβρη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός Αktor τονώνει την θέση «3». Επίσης, η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου θα επισπευσθεί. Ο Ελληνας φόργουορντ αναμένεται στις αρχές Γενάρη να πατήσει παρκέ για να βάλει μπρος.

Κατά συνέπεια ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία να πάρει ξένο φόργουορντ από τη στιγμή που και επιστρέφουν νωρίτερα ο Χουάντσο και ο «Πάπι» ενώ ταυτόχρονα ο Γκριγκόνις είναι «αναγεννημένος» αγωνιζόμενος στη φυσική του θέση (στο «3»). Μην ξεχνάμε και κάτι εξίσου σημαντικό. Ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποιεί πολλές φορές κοντά σχήματα. Με τρεις γκαρντ και αυτό του βγαίνει σε καλό. Κατά συνέπεια το θέμα απόκτησης ξένου φόργουορντ έκλεισε μια και δεν υπάρχει λόγος.

Μέσα στον Δεκέμβρη, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται να βγάλει το προστατευτικό που φοράει στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και υπάρχουν πολλές πιθανότητες προς στα τέλη Δεκέμβρη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News