Αρμάνι Μιλάνο: Με «βαρβάτη» απουσία κόντρα σε Παναθηναϊκό Aktor και Ολυμπιακό!

Η ομάδα του Ετορε Μεσίνα πάει από το κακό στο χειρότερο στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει και ένα σημαντικό μείον στην αγωνιστική της εξίσωση. Ένα μεγάλο πρόβλημα που λογικά θα πρέπει να το καλύψει και στα παιχνίδια με τους «αιώνιους».

Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ο σταρ της ομάδας και ο πιο επιδραστικός παίκτης της τη φετινή σεζόν με 17,6 πόντους και 6,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Όμως έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις. Διότι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μια τενοντίτιδα στον αχίλλειο. Η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις και ο Ετορε Μεσίνα το ανέφερε.

Το πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο ο Νίκολα Μίροτιτς είναι σοβαρότερο από όσο μπορεί κανείς να πίστευε αρχικά. «Ο Μίροτιτς; Σίγουρα μιλάμε για απουσία εβδομάδων, αλλά ίσως και παραπάνω. Θα ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο καλύτερος δρόμος αποκατάστασης».

Κατά συνέπεια και με βάση τις υπάρχουσες ενδείξεις ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ αναμένεται να χάσει και τα δύο παιχνίδια με τους «αιώνιους». Διότι η Αρμάνι θα αντιμετωπίσει στις 22 του μήνα τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο ενώ στις 2/1 θα παίξει στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει πως ο Μέλι θα πρέπει να κάνει… υπερωρίες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News