ΑΕΚ: Περιμένει Αραούχο και Γιόνσον ο Αλμέιδα εν όψει Άγιαξ

Η διακοπή του πρωταθλήματος, δίνει την ευκαιρία στον Ματίας Αλμέιδα για να μπορέσει να δουλέψει από τώρα με τους παίκτες του για το ματς με τον Αγιαξ, που θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια της ΑΕΚ. Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αργεντίνος προπονητής.

Ευεργετική μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την διακοπή του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ, καθώς πλέον ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του μπορούν να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ που θα κρίνει εάν θα υπάρξει ή όχι συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έχει πλέον στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του και μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, όπως ο Κάλενς και ο Γαλανόπουλος.

Από την άλλη πλευρά όμως, δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα μπορέσει να στηριχθεί στον Αραούχο και τον Γιόνσον. Για τον πρώτο οι ελπίδες για να δώσει το παρών στον «τελικό» του Αμστερνταμ είναι περισσότερες, ενώ η κατάσταση του δεύτερου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News