ΝΒΑ: Ο Τοσκάνο – Αντερσον βάζει… ζόρια στον Βεζένκοφ, αλλά ο Σάσα δεν μασάει!

Οι Κινγκς ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 30χρονο έμπειρο φόργουορντ και ίσως αυτή η κίνηση να επηρεάσει τον χρόνο συμμετοχής του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ γνωρίζει καλά πως πρέπει να πολεμήσει με το σπαθί του για να έχει ένα σοβαρό χρόνο συμμετοχής στο παρκέ στα παιχνίδια των Κινγκς. Κάτι που είναι φυσιολογικό. Είναι ρούκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στερείται εμπειρίες. Ο Μάικ Μπράουν στάζει μέλι για τον Βούλγαρο φόργουορντ και άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά οι Κινγκς είχαν ανάγκη να αποκτήσουν ένα ακόμα κορμί στην περιφέρεια. Ετσι πήραν τον Αμερικανομεξικανό Τοσκάνο-Άντερσον και κατά συνέπεια υπάρχει ανταγωνισμός και… συνωστισμός στη περιφέρεια.

Ο 30χρονος περιφερειακός παίκτης ο οποίος έχει πλέον το 15ο εγγυημένο συμβόλαιο (όσα επιτρέπει το όριο) είναι παλιός γνώριμος του Μάικ Μπράουν από την κοινή τους θητεία στους Γουόριορς. Αγωνίζεται στο «3» κατά βάση, αλλά μπορεί να παίξει και στο «4» ανάλογα τις ανάγκες του αγώνα. Αραγε ο Σάσα επηρεάζεται από αυτή την κατάσταση;

Eνδεχομένως ναι υπό την έννοια ότι αγωνίζεται και στο «3», αλλά στα περισσότερα ματς ο έμπειρος Βούλγαρος φόργουορντ παίζει στο «4». Πλέον οι Κινγκς έχουν στις θέσεις «3» και «4» τους Κρις Ντουάρτε, Κέσλερ Έντουαρντς, Χάρισον Μπαρνς, Κίγκαν Μάρεϊ, Τρέι Λάιλς και κατά συνέπεια ο Βεζένκοφ θα δώσει τη δική του… μάχη, αλλά έχει αποδείξει στα 20 ματς που έχει παίξει και στα 14 λεπτά κατά μέσο όρο πως δεν… μασάει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News