Ολυμπιακός: Το ιδιαίτερο δώρο του Λαρεντζάκη στην ιδιαίτερη πατρίδα του!

Ολυμπιακός: Ποια Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει, η προϊστορία και η προσθήκη που έκανε ο Μπαρτζώκας

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν παίζει μόνο με καρδιά, αλλά είναι και άνθρωπος που έχει μεγάλη καρδιά και όταν αναφέρεται στην γενέτειρά του είναι φυσικό να στάζει μέλι. Ο Ελληνας γκαρντ έκανε μια σπουδαία κίνηση που χρίζει συγχαρητηρίων.

Ο διεθνής Ελληνας γκαρντ δεν έχει κρύψει ποτέ του την αγάπη για το νησί του, την Κύθνο. Μάλιστα έχει εκφράσει στο παρελθόν και την σκέψη του να διεξαχθεί και ένα φεστιβάλ 3on3 όπως συμβαίνει και στο πανέμορφο νησί της Σύρου από τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο 30χρονος γκαρντ προέβη σε μια σπουδαία χειρονομία. Δώρισε χρήματα ώστε να αγοραστεί γραφική ύλη για τα σχολεία του δήμου Κύθνου και η δημοτική αρχή του νησιού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κύθνου εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στον συντοπίτη μας, διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιαννούλη Λαρεντζάκη, για την ευγενική χρηματική του προσφορά, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κύθνου. Συγκεκριμένα συνεισέφερε στην αγορά γραφικής ύλης για όλο το σχολικό έτος. Η παρουσία του στον αθλητισμό τιμά την Κύθνο και του ευχόμαστε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News